obrázek v hlavičce

Certifikační komise PODKRKONOŠÍ regionální produkt

Datum: 14.09.2016
  | 
Kategorie: Aktuality
V úterý 13. září 2016 proběhlo v Holovousích v pořadí již deváté zasedání certifikační komise hodnotící zájemce o značku PODKRKONOŠÍ regionální produkt.

Nově byla značka PODKRKONOŠÍ regionální produkt udělena pro:

- Hořické trubičky, lázeňské oplatky a trojhránky (výrobce Drahoslav Plch)

- Sirupy, džemy a pečené čaje (od Petry Dobrovolné)

- Med květový a medovicový (z Hořické lesní, s.r.o.)

- Dobrovodské chilli (od Jana Baleji) a Ovoce z Podchlumí (od Petra Kareše).

 

Dále byl certifikát prodloužen již stávajícím držitelům značky a to pro produkty:

- Hořické trubičky (výrobce Hořické trubičky s.r.o)

- Dobrovodské kysané zelí bílé a červené (ZD Podchlumí Dobrá Voda)

- Podkrkonošské košíkářství (Martin Mádle - proutěný ateliér)

- Bašnická jablka (Zemědělské družstvo Bašnice)

- Mýdlo s kozím mlékem (Naďa Chmatilová)

- Včelí med z Konecchlumí (Ing. Jan Kučera)

- Jablka z Konecchlumí  (Ing. Jan Kučera)

- Ručně vyráběné produkty pekárny Švamberk (Švamberk Invest, s.r.o.)

- Ostroměřský česnek (Bc. Daniela Tučková)

- Pramenitá voda ze studně Mariánské v Lázních pod Zvičinou (Pod Zvičinou s.r.o.)

 

Fotky z certifikační komise k nahlédnutí zde.